Wij geven uw antiquiteiten een tweede leven

Ook antiek opkopen is mogelijk

Of u nu particulier bent, een bedrijf of notaris, bij Inboedels bij de Mops uit Beerzel bij Putte vindt u een betrouwbare partner voor het sorteren van een inboedel. Onze onderneming is gevestigd in Beerzel bij Putte en wij zijn vooral actief in regio errond, zoals de gemeenten Heist-op-den-Berg, Aarschot, Mechelen, Herentals, Lier... Kortom alles tussen een straal van 35 km rond Beerzel. Hier zijn wij actief als opruimer en sorteerder van huisraad.

Over de zaakvoerder & zijn passie voor

Bij eenmanszaak Inboedels bij de Mops is het zaakvoerder Ronny Verscuren zelf die steeds met de grootste zorg uw inboedel sorteert, opruimt of ophaalt. Dit alles tegen een betaalbare prijs. Ronny heeft een passie voor antiquiteiten en curiosa. Hij snuistert dus ook graag tussen uw meubels, op zoek naar antieke, waardevolle stuks om op te kopen.

Zo wordt een gratis opruiming mogelijk

Uw inboedel opruimen? Wanneer u Inboedels bij de Mops inschakelt kunnen opruimingen zelfs gratis worden indien er zich genoeg waardevolle, oude voorwerpen en meubels in de woning bevinden. Hetgeen we willen opkopen van antiek brengen we in mindering op uw factuur.

Neem gratis en vrijblijvend contact op voor antiek opkopen in Leuven en de streek errond. Bel ons snel op voor meer informatie, prijzen of een afspraak.

We bellen u op!
Stel hier uw vragen
Contacteer ons!015 70 01 26