Van rommel tot waardevolle antiek, wij ruimen alles op!

Ook een waardebepaling van antiek is mogelijk bij de opruiming van uw huisraad

Ronny Verscuren heeft een neus voor waardevolle voorwerpen. Is er antiek aanwezig in de woning die uw wilt laten leegmaken? Dan zorgen we graag voor een schatting van de antiquiteiten en curiosa. Tevens schatten we het aantal uren opruimwerk dat we zouden hebben in uw huis en op basis van die twee componenten bepalen we het bedrag op de offerte.

Een opruimfirma die net iets meer doet dan een andere

Niet alleen een waardebepaling van antiek is mogelijk. Inboedels bij de Mops uit Beerzel bij Putte en is actief in regio errond, zoals de gemeenten Heist-op-den-Berg, Aarschot, Mechelen, Herentals, Lier... Kortom alles tussen een straal van 35 km rond Beerzel.

  • Professionaliteit en discretie draagt zaakvoerder Ronny hoog in het vaandel.
  • Ronny heeft een zesde zintuig voor het bepalen van de waarde van antieke spullen
  • Eerlijkheid stellen wij voorop! Altijd een correcte prijs, altijd conform de afspraken.
  • Dankzij het feit dat we antiek opkopen is een goedkope of zelfs gratis opruiming mogelijk
  • Alles wordt geregeld en hoeft u niets te voorzien. Inboedels de Mops beschikt namelijk over een ladderlift, grote containers en regelt een parkeerverbod indien nodig.

Inboedel laten opruimen zonder zorgen

U kan door ons uw volledige inboedel laten opruimen. Meubels, werkmateriaal, antiquiteiten... Wij kopen het op of brengen het voor u naar het stort. Uw huis zal volledig voor u verkoopklaar worden gemaakt. Uw woningopruiming, inclusief waardebepaling antiek in Leuven en omstreken? Bel ons vandaag nog op!

We bellen u op!
Stel hier uw vragen
Contacteer ons!015 70 01 26